1. Introduktion

Dessa allmänna köpvillkor gäller för alla beställningar som görs via Webshop på ckmarine.se (hädanefter kallad ”Vi” eller ”Företaget”). Genom att göra en beställning godkänner du dessa villkor.

2. Beställning

När du gör en beställning hos oss bekräftar du att du är minst 18 år eller har samtycke från en förälder eller vårdnadshavare. En beställning är bindande när du har fått en orderbekräftelse via e-post.

3. Priser

Alla priser inkluderar moms och presenteras i svenska kronor (SEK). Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan förvarning, men detta påverkar inte beställningar som redan bekräftats.

4. Betalning

Betalning kan göras via de betalningsmetoder som anges på vår webbplats. Fullständig betalning krävs innan varorna skickas.

5. Leverans

Vi strävar efter att leverera beställningar inom 2-3 dagar arbetsdagar. Om det uppstår förseningar kommer vi att informera dig så snart som möjligt.

6. Returer och Ångerrätt

Konsumenter har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att utnyttja ångerrätten ska du meddela oss skriftligen och returnera varan i ursprungligt skick. Fraktkostnader för retur betalas av kunden.

7. Reklamation

Om du mottar en defekt vara eller en vara som inte överensstämmer med din beställning, ska du kontakta oss omedelbart. Vi följer gällande konsumentlagar för reklamationer.

8. Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för skador som uppstår på grund av felaktig användning av våra produkter. Vårt ansvar är begränsat till det belopp som du har betalat för varan.

9. Ändringar av Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa köpvillkor när som helst. Ändringar träder i kraft vid publicering på vår webbplats.

10. Kontaktinformation

För frågor eller klagomål, vänligen kontakta oss på info@ckmarine.se.